Reclame Blok Top (A)

Twitter Follow Me

Follow us on Twitter

VOETBALSCHOOL,...Daltons?

 

Crewfoto VS site

Het op/aflopende lengteverschil van de crew,...we lijken de Daltons wel was het eerste wat ik dacht toen ik de foto zag,…

Cor Hinkamp heeft op mijn verzoek bijgaande leuke foto gemaakt, dit heeft te maken met een artikel die binnenkort in de plaatselijk krant komt te staan,…

Van oorsprong waren de Daltons broers uit het wilde westen die op het verkeerde pad kwamen en waar het verkeerd mee afliep. Daarna werd het een stripverhaal maar dan met neven, die doldwaze avonturen beleefden en met de gekste capriolen hun doel probeerden te bereiken.

Zo ook bij de Crew van de voetbalschool,…en Thomas!  
Thomas is onze achttienjarige steun en toeverlaat,….met de nodige zelfspot en goed gevoel voor humor zijn we erg blij met zijn aanwezigheid op de zaterdagmorgen.
Met elkaar hebben we veel plezier en er wordt wat afgelachen. Dat het meestal te maken heeft met onze lengtes moge duidelijk zijn…
 
Ook bij de deelnemers aan de voetbalschool worden de gekste capriolen uitgehaald en op wonderlijke wijze doelpunten gemaakt. Valpartijen, botsingen, gefrommel en gepraggel , maar uiteindelijk rode wangen en blauwe plekken de wedstrijd van hun leven gespeeld!
Uitdelen en incasseren, ze leren snel!

Daarnaast gaat er ook weleens wat mis zoals de wonderbaarlijke verdwijning van de Italianen en Brazilianen op de foto. Hoe kan dat nou? Staan ze achter 6 meter crew, of waren ze te ongeduldig ??

  • Herfstvakantie,…de voetbalschool niet, we gaan gewoon door omdat het te leuk is.

Denken jullie aan;

  • Afmelden; Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (voor zowel trainen als wedstrijden)
  • Dubbele knup (doe de trainers en leiders een plezier)
  • Voldoende kleding (een extra shirt, muts , handschoenen)
  • Je spullen mee te nemen (anders af te halen in de kantine)
  • Regelmatig op deze pagina te kijken.

Gaat een training of wedstrijd niet door wordt het tijdig en uitsluitend op deze pagina gezet.

 

VOETBALSCHOOL,...wijsheid,..

 

Wat is wijsheid,…

Het bericht deze week over de rubberkorrels op de voetbalvelden heeft bij de voetbalschool nagenoeg geen paniek opgeleverd. Dit betekend niet dat we de onrust niet serieus nemen, wel dat we eigenlijk niet zo goed weten wat te doen.

Tijdje geleden was yoghurt ongezond, zat in fruit teveel suiker en was een groente/sap shake eerst wel en daarna helemaal niet meer zo gezond. Mobiele telefoons en een led -tv bracht stralingen mee,…allemaal slechte dingen,…waar we nu niets meer over horen.

Alles wordt onderzocht, uitgezocht, opnieuw bekeken en herzien om vervolgens vergeten te worden.

We begrijpen we de onrust maar we denken dat we gewoon door kunnen gaan met de training en de keuze om te trainen op kunstgras bij de ouders neer moeten leggen.

  • Tot er meer duidelijkheid is zouden degene die het trainen op kunstgras niet meer aandurven alleen de  wedstrijden op zaterdag op natuurgras kunnen spelen. (laat het dan wel even weten s.v.p.)
  • Ook de A poule gaat weer op het hoofdveld spelen, er is plaats genoeg voor deze groep.

Het wordt een beetje kouder, handschoenen, legging en een extra shirt is geen probleem, uitdoen kan altijd.

  • Blijven er spullen achter worden deze verzameld en kunnen in de kantine worden opgehaald! (ik heb een paar blauwe sokken,…neem ik woensdag mee, iemand vroeg erom ,..maar wie?)

Tevens is het fijn voor de trainers/supercoaches dat er een "dubbele knup" in de veters zitten!

  • Dan hoorde ik dat het binnenkort alweer vakantie is!? Weet je nu al dat je weg bent,…geef het dan al even door. Bij veel afmeldingen kunnen we er alvast rekening mee houden.

We hopen op een sportieve voortzetting en zien jullie graag woensdag of zaterdag!

 

VOETBALSCHOOL; Kleinigheidjes,...

 

Kleinigheidjes,…groots gefikst!

Iedereen was er, we zijn groots begonnen!!
Zaterdagmorgen 1 oktober, …we zijn begonnen met de superspannende competitie.
Voorafgaand zouden de teamfoto’s gemaakt worden, geen probleem.. doen we even zou je denken.

Ruim op tijd aanwezig, na de koffie en “vriendelijkheden” uitwisselend te hebben nog tijd zat om de velden uit te zetten.

Worstelend met een stapel pionnen, een net vol ballen en een tas denk ik deze even via de kortste weg op het veld te zetten…over het hek. Met mijn amper 1,5 meter is dat nog een hele toer. De hoffelijkheid van Thomas (ruim 2 meter Lensink) liet een beetje te wensen over.
Met de handen diep in de zakken kijkt hij belangstellend toe hoe en vooral óf me dat zou lukken.
Hulp komt van Jan (ca. 2 meter Lensink)die droogjes aan Thomas vraag of het mogelijk is zijn handen “uut de tesse” te halen en mij een handje te helpen…
 
Vervolgens te kleine sokken voor te grote voeten, met enige moeite de sokken aan de juiste voet gekregen, dankzij de hulp van handige ouders die dit snel en vlotjes konden.
Ook ik deed mij best maar vijf teentjes ,..kleine teentjes in één sok krijgen valt écht niet mee.
Mijn onhandige gepruts schoot dus niet echt op, dit tot groot ongeduld van betreffende kinderen.
De eigenaren van de teentjes zitten niet stil, wiebelen en werken niet echt mee. Zojuist nog even naar mijn eigen tenen gekeken,…wonderlijke dingen…eigenlijk. 
Ook had ik tot mijn muizenschrik een paar verkeerde tenues uitgedeeld snel nog even gewisseld zodat iedereen tiptop op de foto kon.
 
Uiteindelijk waren we klaar voor de foto,…zoals altijd zijn deze erg mooi geworden.  
Deze foto’s zijn gemaakt door Cor Hinkamp. (zie; alle teams onder het menu)

Aansluitend hebben we leuke wedstrijdjes gezien, volgens ons zijn de teams voorlopig goed verdeeld zodat iedereen lekker kan voetballen. Ook ouders en grootouders doen enthousiast mee, halen en brengen van doeltjes, aanmoedigen of coachen…allemaal belangrijk voor onze voetbalschool. Top!!

Thomas niet te vergeten, ook hij staat er elke week,.. groot, ..belangstellend, ..enthousiast én behulpzaam…

We gaan het weer fiksen met ons allen!

Hulp en enthousiasme,….Kleine moeite Groot plezier!

VOETBALSCHOOL,, pupil van de week Iris,..

Iris

Vorige week mocht Iris pupil van de week bij de dames 1 zijn,…ze heeft het ontzettend leuk gehad! Onderstaand haar verhaal samen met moeder opgeschreven;

Wat vond Iris het spannend om Pupil van de week te mogen zijn! Ze vond het een geweldig leuke ervaring.

Nikki Spaargaren stond Iris al op te wachten bij de kantine. Ze werd gelijk meegenomen naar de Dames! 'Ze waren nog aan het kletsen' zoals Iris het noemde.

Met de warming up mocht ze ook meedoen en heeft ze heerlijk gerend al gingen ze soms veel te snel volgens Iris. Trots met de bal in de handen naar het speelveld lopen en daarna de scheidsrechter helpen met de toss! De aftrap werd natuurlijk ook door de aanvoerster en Iris gedaan en ze heeft onder luid gejuich het eerste doelpunt gescoord voor AZSV. Ze vond
de keeper van Wolvega niet zo goed omdat ze vrij makkelijk kon scoren.

Daarna begon de echte wedstrijd, Iris mocht samen met de reservespeelsters naast het veld zitten kijken naar de wedstrijd. Natuurlijk waren papa, mama, broertjes, zusje, opa's, oma en tante ook Iris en de Dames aanmoedigen. Uiteindelijk wonnen de Dames 1 met 3-0 van FC Wolvega na 2 doelpunten van Sandra en 1 van Judith.

Iris heeft een ontzettende leuke middag gehad. Ze heeft veel gekregen oa teamfoto met de handtekeningen erop, een pen, scheidsrechterskaart, tossmuntje en natuurlijk een zak snoep, die aan het eind van de wedstrijd leeg was.

Iris: "Bedankt dat ik pupil van de week mocht zijn!!! Ik vond het heel erg leuk!"

VOETBALSCHOOL,..tenues met muisjes...

 

Schreef ik eerder deze week dat we nog ruimte hadden voor nieuwe deelnemers,…

Hebben we nog steeds maar ergens is er een misverstand ontstaan.
Rekende niet op het enthousiasme van een aantal fanatieke muizen, die zich aangesproken voelden
en “hoeterdekoet” voor nageslacht zorgden.
Muizen VS
 
Dit gaat supersnel, vorige week de tassen gecontroleerd en was er nog niets aan de hand, gisteren opeens maar liefst 3 nestjes met piepkleine muizenbaby’s.
De verwijtende blik van mamamuis,…toch wel een beetje sneu,…

Altijd oppassen met wat je wenst,…soms komen ze uit, zei het in een andere vorm als bedoeld…