Reclame Blok Top (A)

Twitter Follow Me

Follow us on Twitter
Frontpage Slideshow | Copyright © 2006-2013 JoomlaWorks Ltd.

Gesigneerde leren bal voor de pupil van de week

intertoys balsponsor

Het wordt steeds leuker om pupil van de week te mogen zijn bij de thuiswedstrijden van Heren 1!
De supportersvereniging heeft leren ballen aangeschaft via Intertoys Geling Aalten.
De ballen worden door de voetballers van het 1e gesigneerd en cadeau gegeven aan de pupil van de week.
Op zaterdag 27 augustus, tijdens de 1e thuiswedstrijd van dit seizoen werd de eerste bal aan Max ter Haar gegeven. Max was erg blij met de bal met handtekeningen van de beroemde voetballers van het 1e!

De supportersvereniging bedankt Intertoys Geling en de teamleiding van AZSV 1 voor de samenwerking.
En zo proberen we elke keer weer nieuwe leuke dingen te bedenken. Jullie suggesties zijn van harte welkom!

We zijn alweer bijna een maand verder, maar nog steeds rest een “real good feeling” over het verloop van de nieuwjaarsreceptie. Velen hadden, ondanks de vroege datum (2 januari) de moeite genomen om zich richting AZSV kantine te begeven om elkander de hand te schudden of de wang te zoenen. Herman Duenk, voorzitter van de organiserende supportersvereniging deed het openingswoord, waarin hij vooruit keek naar de plannen voor 2016 van deze actieve club: een nieuw scorebord, een kraslot actie, de slotavond en de vrijwilligersavond. Daarnaast refereerde hij nog aan de koffieverkoop vanaf een nieuw verkooppunt in aanbouw, onder de omroepcabine, met overdekte zit- en staplekken ernaast.

Lees meer...

Nieuwe generatie aan het roer bij de Supportersvereniging van AZSV.

De afgelopen twee seizoenen zijn we er in geslaagd om een nieuwe generatie bestuursleden te installeren en daarnaast de jarenlange expertise van de oudere generatie voor AZSV te behouden.

Wat is namelijk het geval? De oud bestuursleden blijven beschikbaar voor allerlei advies en hand- en spandiensten zonder de verplichting van deelneming in het bestuur. Voor de oud bestuursleden betekent dit geen maandelijkse vergaderingen meer, niet elke twee weken de gehele zaterdagmiddag in touw met het gevolg dat men maar weinig van de wedstrijd ziet.

Lees meer...

 logo suppver

Het bestuur van de supportersvereniging van AZSV heeft samen met enkele jeugdcoördinatoren het plan opgevat om meer spektakel te brengen bij de thuiswedstrijden van het 1e herenelftal.

Lees meer...

logo suppver   AKTIE  

Draagt u AZSV een warm hart toe? Koop dan nu onze fanshop artikelen en wordt AZSV-Compleet voor maar 12,00 Euro.

Lees meer...

25-JAAR  SUPPORTERSVERENIGING-AZSV  1989-2013

Om hier iets over te kunnen vertellen moet er in het archief  gedoken worden. Hierbij een aantal data en wetenswaardigheden.
1.  In 1988/1989 de voorbesprekingen voor het oprichten van een supportersvereniging.
2.  Officiele oprichting op 4 April 1989.
Het eerste bestuur bestond uit: J.Ansink, H.Bollen, H.Luiten, H.Navis, H. ter Haar, J. Heijnen, J.de Bree
en de dames: A. Wamelink-Tolkamp en J.Jansen-Lammers.
De doelstelling van de supportersvereniging is in de statuten van 1989 vastgelegd en luidde:
a.   De voetbalvereniging AZSV financieel en moreel te steunen
b.   De onderlinge band c.q. sfeer tussen de supporters van AZSV te verbeteren en te verstevigen.

Men is begonnen met het werven van leden. De contributie was f 15.- per jaar en is nu €10,-  De verhoging is minder dan de inflatie. Het aantal leden groeide naar 245.
In de eerste bestuursvergadering werd besloten om koffie te gaan verkopen. Dit uiteraard in overleg met het bestuur AZSV.
Maar waar en hoe?? De oplossing werd gevonden. Van de heer De Slegte kregen wij een grote luifel. De koffie verkoop onder deze luifel liep boven verwachting.
Verder werd op de eerste vergadering besloten om bij belangrijke wedstrijden van ons eerste elftal loten te gaan verkopen. Deze beide activiteiten zijn bij thuiswedstrijden van ons eerste elftal niet meer weg te denken.
De koffieverkoop is een heet hangijzer geworden. Begonnen met de verkoop onder de luifel naar op de tribune en vervolgens onder de tribune in het sponsorhome.
En nu?? Er wordt aan gewerkt om een oplossing te vinden.

Sinds de oprichting hebben wij meegewerkt aan de jaarlijkse grote verloting. Van 3500 loten van f1,00 naar 7000 stuks van €1,50 per stuk.
Netto opbrengst netjes verdeeld (50-50) tussen Supportersvereniging en AZSV. Het laatste jaar echter niet meer. Pogingen om regelmatig een supportersbus te laten lopen bij uitwedstrijden zijn niet geslaagd.
Misschien zijn we te honkvast.   WAT IS ER MET DE ONTVANGEN GELDEN GEDAAN ????   De eerste jaren hebben we gespaard, in het achterhoofd van iedere supporter leefde de wens dat er een tribune moest komen.
Er was inmiddels een stichting Villekamp in oprichting en deze wilde op korte termijn een tribune realiseren. Op de jaarvergadering van 1992 hebben wij gezamenlijk besloten om een groot gedeelte van ons gespaarde geld te schenken aan de Stichting Villekamp.
In de loop van de jaren hebben wij nog enkele renteloze leningen aan de stichting verstrekt om bepaalde wensen in vervulling te zien gaan. De huidige omroepcabine hebben wij met gezamenlijke krachten in 1996 gebouwd. Verder is er meubilair in kantine en bestuurskamer gefinancieerd.
Er is een bijdrage gedaan aan de tribunestoeltjes, bijdrage aan de rioolafvoer van de tribune en de aanschaf van een prachtig rolsteiger. Recenter is er een mooi terras gerealiseerd wat zijn nut inmiddels heeft bewezen. In plaats van slappe vlaggen staan er nu fiere banieren bij de ingang van het sportpark.
Het informatiebord bij de ingang is ook vervangen en last but not least is er achter de kantine een gebouw verrezen wat zijn dienst gaat bewijzen voor het onderhoud van de accommodatie. Hierin heeft de supportersvereniging ook een financieel aandeel.
Dit is maar een greep uit het totaal maar bij elkaar opgeteld heeft de supportersvereniging in 25-jaar €182.000 bij elkaar gesprokkeld en een zeer groot deel ervan is uitgegeven aan allerlei doelen binnen de club AZSV.

Als je graag lid wilt worden, spreek één van de bestuursleden aan en die zorgen voor de rest ( €10,- ) per jaar.

logo supp

Met ingang van 10 oktober 2014 bestaat het bestuur uit:
Herman Duenk (Voorzitter), Petra Vos (Penningmeesteres), Eric Wamelink (Secretaris) en de leden Alie Wamelink,  Stien Helmink, Joke Wildenbeest, Gert Elferink,     Wim Smees en René Meinen.
Naast het bestuur kent de Supportersvereniging ook een Supportteam, dat bij alle activiteiten betrokken wordt. Deze bestaat uit Johan Heynen, Herman Luiten en Henk Stronks.