Reclame Blok Top (A)

Twitter Follow Me

Follow us on Twitter
Frontpage Slideshow | Copyright © 2006-2013 JoomlaWorks Ltd.

Loon- en grondverzetbedrijf Gebr te Bokkel sponsort een AZSV jeugdteam

site 20170311 32714

Herwin te Bokkel heeft onlangs het jeugdteam JO11-1/E1. voorzien van nieuwe trainingspakken.
De spelers en de leiders waren hier zeer blij mee. Bij thuis en uitwedstrijden dragen ze de trainingspakken en ze laten daardoor zien dat de pakken zijn verstrekt door het loon- en grondverzetbedrijf Gebr. te Bokkel.
Het bedrijf te Bokkel is een familiebedrijf. Het is gespecialiseerd in agrarisch loonwerk maar ook in grond en straatwerk. Gebr. te Bokkel gaat met de tijd mee. Wanneer nodig worden nieuwe machines aangeschaft om de klant beter te kunnen ondersteunen. 
Tot de klantkring van Gebr. te Bokkel behoren agrariërs, bouwbedrijven, gemeenten en hoveniers. Ook particulieren behoren tot hun klantenkring. 
De sponsorcommissie en de leiders van AZSV bedanken Herwin te Bokkel voor het sponsoren van ons jeugdteam.

Ge Tammel sponsort nieuwe trainingspakken JO9-1.

Tammel  20170318 32895 SITE

Zaterdag 18 maart 2017 was de officiële overhandiging van de nieuwe trainingspakken aan de spelers van het team JO9-1 (de vroegere F1). Ge Tammel is al bijna 10 jaar een enthousiaste sponsor van de AZSV-pupillen en in het bijzonder van de F1, nu JO9-1.


Betsy Tammel kon helaas niet aanwezig zijn, want de showroom moet ook op zaterdagmorgen normaal geopend zijn.
Het team moest die zaterdag aantreden tegen de JO9-1 van Concordia Wehl. De overhandiging van de trainingspakken vond plaats voor aanvang van die wedstrijd op het hoofdveld. Het enthousiaste team overhandigde aan de gulle sponsor een mooi boeket bloemen en de prachtige nieuwe AZSV-sjaal. Cor Hinkamp maakte van deze gebeurtenis bijgaande foto, die ingelijst aan de sponsor gegeven zal worden.
Na een kop koffie in de kantine werd de wedstrijd door Ge Tammel op veld-4 bekeken. De spelers deden hun uiterste best en de spanning op het veld was te snijden, deze gezonde spanning is ook aan de houding van de sponsor op de foto te zien. AZSV JO9-1 wist al in de eerste helft 1-0 te scoren en deze voorsprong vast te houden tot het eindsignaal van de scheidsrechter klonk.
In de kantine werden de spelers door Ge Tammel na het douchen getrakteerd op een frisdrankje en een patatje. Met het boeket bloemen vertrok Ge huiswaarts en we weten zeker dat Ge op deze manier altijd thuis mag komen bij Betsy.
Het team, bestuur AZSV en sponsorcommissie zijn heel blij met deze sponsor en willen Ge en Betsy dan ook hartelijk danken voor het opnieuw sponsoren van AZSV.

logo

Braamskamp sponsort AZSV Voetbalschool team Schotland.

Braamskamp 20170311 32717 Site

Braamskamp Maatwerk in-/exterieur heeft het team Schotland van de voetbalschool van AZSV voorzien van een nieuw tenue. Het team en de leiding en de sponsorcommissie dankt Koen Braamskamp voor zijn betrokkenheid bij en sponsoring van AZSV.
Braamskamp Maatwerk in-/exterieur is een onderneming die helder communiceert, deskundig adviseert en gedetailleerd en hoogwaardig uitvoert.


Nauwkeurig en betrokken, dit alles bieden wij u. Met meer dan 10 jaar ervaring zijn wij het adres
voor al uw wensen voor maatwerk binnen- en buitenshuis. 
Ook heeft u de mogelijkheid een bezoek te brengen aan onze sfeervolle locatie in Aalten, 
waar uw ideeën worden omgezet in mooie ontwerpen.

• Vrijblijvende adviezen 
• Van ontwerp tot realisatie
• Ook in de avonduren staan we voor u klaar.

Neemt u voor het maken van een afspraak gerust contact met ons op. 
Braamskamp Maatwerk in-/ exterieur, Dinxperlosestraatweg 20, 7122 AE Aalten
T +31 6 40 50 68 28, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., W www.braamskamp-maatwerk.nl

Sponsorbijeenkomst bij De Heide smid

azsv sponsorbijeenkomst heidesmid

Op 2 maart organiseerde de sponsorcommissie een sponsorbijeenkomst op locatie in Halle, in samenwerking met De Heide Smid, vooral bekend als specialist op het gebied van kachels, haarden en schouwen.

In zijn openingswoord lichtte Lieuwe Westerterp (voorzitter van de sponsorcommissie) een aantal onderwerpen toe, die op dit moment actueel zijn binnen AZSV. Hij noemde daarbij het onlangs geïntroduceerde Kledingplan en de voordelen daarvan voor de sponsor, evenals de ontwikkelingen met betrekking tot communicatie, zoals AZSV TV. Ook is gesproken over de invulling van de sponsorbijeenkomsten.

Daarna nam directeur van De Heide Smid, Eddy Rensing, het woord over. Hij vertelde op een enerverende manier over zijn bedrijf en toonde een film, gemaakt ter gelegenheid van het 80 jarig bestaan, waarin te zien was hoe het bedrijf vanaf de oprichting door Bertus Wisselink is gegroeid tot wat het nu is; met vestigingen in Halle en Duiven. Aan het eind van zijn presentatie gaf Eddy nog een gratis tip over hoe je via de Zwitserse methode een vuur(haard) kunt maken, zonder dat je zelf of je buren last hebben van rookoverlast.

Na deze presentatie was er gelegenheid om onder het genot van een hapje en drankje een kijkje te nemen in het bedrijf, waar al snel bleek dat er niet alleen kachels worden verkocht, maar ook tuinmachines, huishoudelijke artikelen en woonaccessoires.

De sponsorcommissie kan terugkijken op een zeer geslaagde avond en dankt De Heide Smid voor haar gastvrijheid.

Sponsorbijeenkomsten tot aan het einde van dit voetbal seizoen

Een nieuw jaar is aangebroken en de winterstop is alweer (bijna) voorbij, hoewel koning Winter af en toe nog wat nasputtert.

De sponsorcommissie van AZSV heeft niet stil gezeten en organiseert dit jaar tot aan het einde van het voetbalseizoen 2016-2017 nog 2 sponsorbijeenkomsten.

Op 2 maart a.s. vindt er een bedrijfsbezoek plaats bij de Heide Smid in Halle. Hiervoor zijn de uitnodigingen reeds verstuurd.

Op 12 mei gaan we naar bierbrouwer Grolsch in Enschede voor een Grolsch Brouwerij Tour, waarna we aansluitend bij autobedrijf Wisselink in Aalten de barbecue zullen aansteken.
Alle sponsoren krijgen ruim van te voren een uitnodiging voor de bijeenkomst bij Grolsch, waarin zij tevens worden geïnformeerd over de aanvangstijden.

Namens de sponsorcommissie Mario Klein Gunnewiek.

Auto Kempers opnieuw kledingsponsor van AZSV C1.

kempers 20161126 32082 site

Toen onlangs de sponsorcommissie Arjen Kempers vroeg om de bestaande overeenkomst te verlengen aarzelde Arjen geen enkel moment en gaf zijn fiat opnieuw aan een nieuwe overeenkomst voor de komende 4 jaar. Op zaterdag 26 november overhandigde Arjen Kempers de nieuwe tenues aan het team op sportpark Villekamp. Het enthousiaste team zorgde voor een mooie ingelijste foto en een pakket met Bourgondische versnaperingen. Zo te zien is Arjen er zeer content mee.
Autobedrijf Kempers is in 1956 opgericht door de opa van de huidige directeuren en eigenaren Cor en Arjen Kempers en is een begrip in Aalten en wijde omgeving. Daar zijn Cor en Arjen best trots op en elke dag weer is het een uitdaging om het beter te doen.  AZSV hoopt dat het voor het team ook elke wedstrijd weer een uitdaging zal zijn om het beter te doen en dat zal zeker lukken in de nieuwe shirts.
Dat de broers ook over een gezonde dosis humor beschikken, bewijst de gevleugelde uitspraak van Cor (ooit uitgesproken in aanwezigheid van een relatiebeheerder van de sponsorcommissie):
“Er is maar één goede auto en dat is een kapotte”.
Het team, bestuur en sponsorcommissie van AZSV zijn Arjen en Cor Kempers zeer erkentelijk voor het wederom opnieuw sponsoren van de C1.

logo

 

AZSV-5 in nieuwe tenues gestoken door Koel- en Vrieshuis Lintelo B.V.

20161112 31896 site

Met ingang van het seizoen 2016-2017 is Koel- en Vrieshuis Lintelo B.V. een trotse shirtsponsor van Heren-5 voor een periode van 4 jaar. Wim van de Put , één van de directeuren en eigenaren van het bedrijf , vormde bij het tot stand komen van het sponsorcontract de sterke schakel tussen AZSV en het bedrijf.  Wim is al jarenlang zowel doordeweeks als op zaterdag op sportpark Villekamp als vrijwilliger in touw en was dan ook onmiddellijk bereid, toen één van de spelers hem vroeg om shirtsponsor te worden.
De slogan van het bedrijf is: “De sterke schakel in koelen en vriezen”.  De AZSV sponsorcommissie hoopt dan ook, dat de nieuwe tenues de schakel zullen zijn tussen de sponsor en de spelers, maar ook tussen de spelers onderling, zodat ze zich op het veld gemakkelijk kunnen vinden en daardoor succesvol zullen bijdragen aan de uiteindelijke resultaten.
Onlangs vond op sportpark Villekamp de officiële overhandiging plaats door Wim van de Put. De sponsor ontving daarbij van het team een prachtige ingelijste foto en een klein biertje om de sponsoring te bezegelen. Het team, bestuur en sponsorcommissie AZSV zijn  Koel- en Vrieshuis Lintelo B.V. zeer erkentelijk voor de sponsoring.

logo

 

Sponsoren en AZSV-TV

Misschien heeft u de laatste weken wel gezien dat van de thuiswedstrijden van ons vlaggenschip Heren 1 een samenvatting wordt gemaakt. De eerste resultaten zijn positief. Vanaf 19 februari 2016 tot en met 29 maart 2016 is ca. 3.500 keer gekeken naar de samenvattingen. Wij zijn verrast dat er in het begin al door zoveel mensen naar wordt gekeken. In gesprekken met andere verenigingen is gebleken dat wij hier best trots op mogen zijn.

Binnen de sponsorcommissie van AZSV hebben we hier ook over gesproken en onze conclusie was dat dit voor onze sponsoren ook een prachtig middel is om naamsbekendheid te bewerkstelligen, zowel binnen de gemeente Aalten, als ook daar buiten.

We willen graag dat in de voor-presentatie en de na-presentatie van de gespeelde wedstrijden, nadrukkelijk de namen van de sponsoren en hun logo’s worden genoemd of gepresenteerd.

Onze wens is om hiermee te starten met ingang van de nieuwe competitie 2016-2017. Daarom hebben we besloten om nu alvast een bericht uit te doen waarin deze mogelijkheid wordt aangereikt. De aankomende maanden willen we verder werken aan het optimaliseren van AZSV-TV. In het nieuwe seizoen hopen we dan samen met een aantal sponsoren een gelikte presentatie te kunnen bewerkstelligen.

Heeft u belangstelling of vragen dan kunt u contact opnemen met:

Mario Klein Gunnewiek 06-291 00 167 of met Lieuwe Westerterp 06-203 98 111