Reclame Blok Top (A)

Twitter Follow Me

Follow us on Twitter

VOETBALSCHOOL,..op naar Grolle,..

 
Een aantal teams van de AZSV- voetbalschool gaan zaterdag a.s. nog één keer knallen!
Rond 13.30 uur zullen de wedstrijdjes aanvangen, de finales rond 15.30 uur.

We verwachten een paar kampioenen is het niet in wedstrijden dan wel in plezier!

2e OBBINK Toernooi jongste voetbaljeugd zaterdag 17 juni

Op zaterdag 17 juni is de tweede editie van het Obbink-Toernooi bij SV Grol. Dit rondreizende toernooi wordt afwisselend bij één van de vijf deelnemende clubs georganiseerd voor de jongste voetbaljeugd. Deze jongste voetbaljeugd is vijf a zes jaar oud en dit is veelal hun eerste toernooi, zij hebben ook nog geen competitie gespeeld. Deze onervarenheid maakt zo’n eerste toernooi juist een extra belevenis.
 
Dit jaar nemen 160 kinderen deel aan het Obbink toernooi. De deelnemende teams zijn van AZSV, FC Eibergen, FC Winterswijk, Longa ’30 en van de organiserende vereniging SV Grol. Ze worden verdeeld in drie kwaliteitscategorieën zodat ieder kind kan spelen op zijn of haar eigen niveau. Hierdoor voorkom je dat teams letterlijk en figuurlijk onder de voet worden gelopen. Er zijn dus feitelijk drie aparte toernooien met ieder hun eigen niveau. In iedere categorie zal er een finale gespeeld worden om de eerste plaats, ook de nummers twee, drie, vier en vijf van ieder poule zullen een finaleduel tegen elkaar spelen. Naast prijzen voor de toernooiwinnaars is er voor iedere speler ook een leuk aandenken.
 

De organisatie prijst zich gelukkig met Obbink die als sponsor haar naam verbindt aan het toernooi. Obbink sponsort niet alleen dit toernooi, maar is ook sponsor van diverse deelnemende teams. Het is mooi dat een bedrijf dat zichzelf terecht betiteld als “een ster in electronica’ ook het voetbal voor de jongste sterren in de achterhoek mogelijk maakt. 

Het toernooi sluit aan bij de vier tegen vier wedstrijdvormen voor kinderen onder de zeven die de KNVB heeft voorgesteld In het kader van het plan ‘Winnaars van Morgen’. Ze spelen dus zonder keeper op een veld van 20 bij 30 meter. In deze wedstrijdvorm komen de kinderen veel aan de bal, scoren ze veel en hebben een hoge betrokkenheid bij het spel. Het uitgangspunt is altijd het voetballertje zelf: wedstrijdvormen die het beste aansluiten op hun plezier en ontwikkeling.
 
De organisatie hoopt op wederom een geweldig toernooi met hopelijk een hoop toeschouwers om de talenten van de toekomst aan te komen moedigen.

obbink cup