Reclame Blok Top (A)

Twitter Follow Me

Follow us on Twitter

Jongerenraad

De Jongerenraad is er ook dit seizoen weer voor jou!  

 jongerenraad0910.jpg

Ook dit jaar is de Jongerenraad er weer om jou te helpen met vragen of problemen en natuurlijk weer de jaarlijkse activiteiten zoals het kunstgrastoernooi. Onze eerste vergadering van dit jaar heeft duidelijk gemaakt waar we als Jongerenraad nog in moeten groeien de komende jaren. Een van deze doelstellingen is bijvoorbeeld voor elke jongere binnen AZSV een luisterend oor te zijn bij problemen, ontevredenheden of onenigheden binnen je team of met iemand anders binnen de vereniging en zelfs daar buiten. Wij zullen als Jongerenraad een tussenschakel vormen tussen jou en de commissie of personen die jouw probleem aan kan pakken en dit ook zien als hun taak. Het is natuurlijk heel erg als je ergens mee zit en je denkt nergens naartoe te kunnen, voor deze mensen is er dus ook de Jongerenraad.

Naast bovengenoemde activiteiten willen wij ook jou meer betrokken laten geraken bij ons aller AZSV. Is het een wens van je om een team te trainen of wil je misschien helpen bij een activiteit omdat je dit ontzettend leuk vindt? Dan willen wij je absoluut helpen en ondersteunen om te zorgen dat jij binnen AZSV kunt doen waar je goed in bent of erg leuk vindt. Het aankomende jaar zijn er ook verschillende activiteiten die wij als Jongerenraad organiseren voor jou en je voetbalvrienden en -vriendinnen, over deze vriendinnen kom je later in dit berichtje meer te weten.

Voor het komende jaar willen wij voetbalclinics organiseren voor de F, E, en D jeugd door hun oudere voetbalhelden uit de C, B en A. Op deze manier kunnen pupillen en junioren ervaringen uitwisselen en alvast iets te weten komen over de ‘nieuwe manier van voetballen’ die er in de junioren aan te pas komt. Naast deze clinics zullen de inmiddels wereldberoemde kunstgrastoernooien binnen AZSV ook hun plaats weer vinden dit seizoen. De exacte data zijn nog in het ongewis, maar het is de bedoeling dat we een samenwerking aangaan met de activiteitencommissie tijdens de jaarlijkse ‘Swingnight’.

Voor de trainers, leiders en andere belangstellenden van alle voetbalverenigingen binnen de gemeente Aalten zal er een lezing plaatsvinden in de gloednieuwe AZSV-kantine. Een studente sportfysiotherapie en een fysiotherapeut zullen trainingmethoden, om hamstringblessures voor te zijn, laten zien zodat we binnen alle voetbalverenigingen en natuurlijk ook AZSV (hopelijk) minder te maken krijgen met deze vaak voorkomende en vervelende blessure.

Om terug te komen op de voetbalvriendinnen binnen AZSV is er goed nieuws voor de dames. Eindelijk hebben we het voor elkaar gekregen om twee dames in De Jongerenraad te krijgen, namelijk Loes Nijman en Marijke Somsen. De Jongerenraad heeft sinds zijn oprichting anno 2008 alleen nog maar heren gekend, maar altijd zijn uiterste best gedaan om de meisjes en dames binnen onze vereniging nooit teleur te stellen. Op het moment dat deze twee dames bij ons aan tafel gingen zitten ging er een wereld voor ons open, duidelijkheid en eenvoudige wensen zorgen ervoor dat de dames binnen AZSV nu ook volledig vertegenwoordigd zijn in de Jongerenraad en dit zullen jullie gaan merken de komende seizoenen!