Reclame Blok Top (A)

Twitter Follow Me

Follow us on Twitter

A-Team

AZSV is rijk aan leden, van klein tot groot en van jong tot oud. AZSV is rijk aan vrijwilligers, op velerlei gebied. Eén daarvan is het Activiteiten Team Villekamp.

Welke omschrijving doet het meest eer aan de commissieleden van Activitei - ten Team Villekamp? Misschien wel de “club van de creatieve geesten”. Gezinsactiviteiten, ludieke acties, wed strijden tegen betaald voetbal ver - enigingen uit binnen- of buitenland, de competitie om de superelf, AZSVmerchandising? Activiteiten Team Villekamp is van alle markten thuis.

Rene Raben: “Ja, dat zou je bijna denken, hè. Inderdaad, de activiteiten die wij orga - niseren verschillen enorm, maar ze heb - ben wel één gemeenschappelijke factor: we willen AZSV en haar leden gezelligheid bieden. In de winterstop organiseren we bijvoorbeeld al enige jaren een dartscompetitie, waarbij de kantine wordt omgeto - verd tot “Jan’s Dartspaleis” (Jan Meinen is AZSV’s kantinebaas, redactie). En Hemelvaartsdag begint uit te groeien tot onze traditionele familiedag. ’s Morgens bieden we wandel- en fiets - routes van diverse afstanden. Het eerste jaar hadden we geloof ik maar iets meer dan 10 deelnemers, maar het blijkt dat zo iets moet groeien.

Afgelopen Hemelvaartsdag hadden we al 100 deelnemers. De meeste deelnemers blijven na hun wandel- en fietstocht op sportpark Villekamp hangen voor de middagspelen. Er is een voetbalwedstrijd van meest en minst gekozen spelers van de Superelf-competitie, er is penaltyschieten voor jong en oud, we hebben springkus - sens, boerengolf, een terras met barbecue en biertap, supergezellig! Dit jaar hadden we in de kantine voor het eerst een play - station-competitie, je moet immers met de tijd mee……”.

AZSV heeft een naam hoog te houden als het om het ontvangen van en spelen te - gen betaald voetbal verenigingen (B.V.O.’s) gaat. De Graafschap is een regelmatige gast, maar ook clubs als F.C. Twente, Roda J.C., F.C. Utrecht, Vitesse, Excelsior, Aber - deen, Dunfermline, Athletico Bilbao, tot aan Arabieren aan toe, werden de afge - lopen jaren op Villekamp ontvangen. Team Villekamp: “AZSV-1 is een leuke, technisch vaardige tegenstander om tegen te oefenen. Wedstrijdmakelaars weten dat we de zaakjes altijd goed in orde hebben

 en dat er in Aalten veel pu - bliek komt, ook bijvoorbeeld vanaf de campings. Naast ons eigen netwerk zijn de contacten met die makelaars heel be - langrijk. Zonder hen komen wij natuur lijk nooit aan clubs als bijvoorbeeld Aberdeen en deze zomer Atletico Bilbao. We willen hierbij zeer zeker ook de medewerking van de gemeente Aalten noemen, want zij moeten toestemming geven om in de herstelperiode van de velden één of twee keer het hoofdveld te mogen gebruiken”.

Relatief nieuw zijn de clubartikelen, die via het Activiteiten Team Villekamp te koop zijn: AZSV-paraplu’s, petten, mok ken, fleecemutsen, shirts, pennen etc. Er is voor elk wat wils.

Activiteiten Team Villekamp bestaat uit Peter Luimes, René Raben, André Balke, Wim v.d. Put, Bart Visser, Joost Wisselink, Marco Rijks, Peter van Asselt, Arjan ter Horst, Henk Spruyt, Gerrie Jentink en René Lammers. Vele handen maken echter licht werk. Dus wil je meehelpen met een bepaalde activiteit, meld je bij één van de teamleden.

 activiteitenteam villekamp.pngAzsvrood_032_steun_rood_wit_hart.jpg

{mosmodul phpinc=selecteercommissie.php,ateam}