Reclame Blok Top (A)

Twitter Follow Me

Follow us on Twitter

AZSV wint eerste oefenduel.

IMG 3777

AZSV heeft het oefenduel in Gendt, tegen zondag Hoofdklasser de Bataven, met 0-1 gewonnen. Robbin Thuss scoorde in de 71e minuut de enige treffer in de wedstrijd.

AZSV begon deze wedstrijd met in elke linie een nieuwe spelers in het basisteam. Harm ter Maat (keeper), Jamay Baltus (centraal achterin), Gert-Jan Navis (middenveld) en Thomas Stoverink (spits) mochten hun kwaliteiten laten zien. AZSV had bijna de gehele wedstrijd een licht overwicht en kon zichzelf verwijten dat het slechts één keer scoorde. Toch kreeg De Bataven de mooiste kans in deze sportieve wedstrijd. Ties van Huet schoot, uit een pass van Bas van Gaal naast een leeg doel en verzuimde hierbij z’n team op voorsprong te zetten. Twee minuten later, in de 71e minuut was het voor AZSV wel raak. Robbin Thuss was bij bijna elke aanval van AZSV betrokken en bekroonde dit met een kopdoelpunt uit een corner van Yordi Orriëns. AZSV had in de eerste helft al diverse scoringskansen om zeep geholpen. Verdedigend stond het goed bij AZSV en de tegenstander kon niet echt gevaarlijk worden. In de tweede helft begonnen De Bataven goed en wisten AZSV onder druk te zetten, waarbij keeper Harm ter Maat enkele keren attent moest reageren. 20 minuten duurde de stormloop waarna AZSV, na de kans voor Ties van Huet, het heft weer in handen nam. Na het doelpunt van Robbin Thuss had de ingevallen Yeftha Nyamsangya de 0-2 op de schoen maar zijn inzet ging voorlangs.

AZSV speelt a.s. zaterdag in Utrecht z’n volgende wedstrijd. Tegenstander is dan de DOS Holland Stichtse Boys Combinatie (DHSC) uit Utrecht. Aanvang 14.30 uur.

Opstelling AZSV: Harm ter Maat, Freek Mulder, Max Jansen (72.Jamay Baltus), Jamay Baltus (46.Jonathan Goosen), Yordi Orriëns, Gert-Jan Navis (46.Brian Hogeweide), Bram Rensing (30.Rik van der Eerden), Giovanni Malawau (32.Bram Rensing (86Sebastian Navis), Niek te Veluwe, Robbin Thuss, Thomas Stoverinck (46.Yeftha Nyamsangya).

nieuws@azsv-aalten.nl

Nieuws voor de AZSV site kunt u mailen naar: nieuws@azsv-aalten.nl

clubblad@azsv-aalten.nl

Kopij voor AZSVKontakt kunt u mailen naar: clubblad@azsv-aalten.nl

verslag@azsv-aalten.nl

Wedstrijdverslagen kunt u mailen naar: verslag@azsv-aalten.nl

toernooien@azsv-aalten.nl

Coördinator toernooien: toernooien@azsv-aalten.nl