Reclame Blok Top (A)

Twitter Follow Me

Follow us on Twitter

Tweede oefenwedstrijd AZSV in Utrecht tegen DHSC

AZSV speelt op zaterdag 12 augustus de tweede oefenwedstrijd tegen het Utrechtse DHSC, dat komend seizoen uitkomt in de eerste klasse A op zaterdag met onder meer Bennekom, DUNO D en DTS Ede. Afgelopen dinsdag werd met 0-1 gewonnen bij De Bataven (doelpunt Robbin Thuss).

De tegenstander uit de Utrechtse wijk Ondiep is een fusieclub ontstaan uit het roemruchte DOS (kampioen van de eredivisie in 1958), Holland (1993 en 1995 kampioen van de hoofdklasse zondag) en Stichtse Boys. In 2004 fuseerden eerst DOS en Holland tot DHC’04 en drie jaar later kwam daar Stichtse Boys bij en werd het DHSC.  De ambities liegen er niet om bij de Utrechters. Afgelopen seizoen werden ze met overmacht kampioen van de tweede klasse B. Ze behaalden 61 punten in 26 wedstrijden en werden met tien punten voorsprong op CSW kampioen. 

In de zomerstop kwamen onder andere Rodney Sneijder, de 26-jarige jongere broer van Wesley en Jeffrey Sneijder en Evander Sno naar DHSC. De ploeg wordt getraind door Cesco Agterberg, die geassisteerd wordt door Jeffrey Sneijder. De Utrechters hebben de ambitie om binnen afzienbare tijd door te stoten naar de hoofklasse.

Bij AZSV zijn Matthijs Ebbers, Giovanni Malawau en Thomas Stoverinck geblesseerd, zijn Bram Wevers en Joost Rasing nog op vakantie en is Gert-Jan Navis afwezig.

14.30 DHSC-AZSV
Sportpark Thorbeckelaan
Thorbeckelaan 16
3552 CS Utrecht

nieuws@azsv-aalten.nl

Nieuws voor de AZSV site kunt u mailen naar: nieuws@azsv-aalten.nl

clubblad@azsv-aalten.nl

Kopij voor AZSVKontakt kunt u mailen naar: clubblad@azsv-aalten.nl

verslag@azsv-aalten.nl

Wedstrijdverslagen kunt u mailen naar: verslag@azsv-aalten.nl

toernooien@azsv-aalten.nl

Coördinator toernooien: toernooien@azsv-aalten.nl