Reclame Blok Top (A)

Twitter Follow Me

Follow us on Twitter

KAMPIOENEN! AZSV MO11-1 PAKT OPNIEUW DE TITEL

 

 

 

 

 

 

AZSVEr was wat hogere wiskunde voor nodig in de week voorafgaand aan deze wedstrijd, maar er zou vandaag nog een punt nodig zijn om kampioen te worden. De meiden van AZSV werden vorig seizoen kampioen in de tweede klasse, promoveerden en vandaag kon het kampioenschap in de eerste klasse worden veiliggesteld. Uit bij ’t Peeske in Beek, nota bene het enige team dat twee punten had weten af te snoepen van de Aaltense stoomwals.

Dat zou AZSV vandaag niet overkomen. ’t Peeske begon sterk en de AZSV meisjes waren wat onder de indruk van een aantal dispensatiedames van reusachtige afmetingen. Gelukkig wint techniek het nog altijd van brute kracht en zo dartelde Nikee door de verdediging heen en knalde de 0-1 erin. Vlak daarna maakte Hester er 0-2 van en dat werd de ruststand.

Na rust zetten we de puntjes op de i. Hester schoot al snel de 0-3 binnen en vervolgens werden we getrakteerd op een briljante een-twee combinatie tussen Nikee en Janneke. Nikee schoot de bal hoog het doel in en zo was het 0-4, gevolgd door de derde van Nikee. Uit een corner schoot Minke de 0-6 binnen. ’t Peeske wist nog een eretreffer te maken, maar toen was het feest allang begonnen.

Met confettikanonnen, medailles, bekers, douchejumpen, patat, frikandellen en polonaises werd het kampioenschap binnengehaald. Vanavond groot feest in de kantine en dan de knop om naar de bekerfinale van 27 mei in Apeldoorn tegen Barneveld.

nieuws@azsv-aalten.nl

Nieuws voor de AZSV site kunt u mailen naar: nieuws@azsv-aalten.nl

clubblad@azsv-aalten.nl

Kopij voor AZSVKontakt kunt u mailen naar: clubblad@azsv-aalten.nl

verslag@azsv-aalten.nl

Wedstrijdverslagen kunt u mailen naar: verslag@azsv-aalten.nl

toernooien@azsv-aalten.nl

Coördinator toernooien: toernooien@azsv-aalten.nl