Reclame Blok Top (A)

Twitter Follow Me

Follow us on Twitter

Weet wat je schrijft .....

Onze vereniging heeft sinds juni 2008 een fantastische website, daar is iedereen het over eens. Vele correspondenten berichten over de verrichtingen van teams, belangrijke informatie is actueel beschikbaar, de jus op het geheel is de omlijsting via foto’s. Dat alle inspanningen gewaardeerd worden, blijkt uit het grote aantal bezoekers van onze site. Per jaar bezoeken ongeveer 400.000 (!!) geïnteresseerden de AZSV-site, een enorm aantal als je bedenkt dat die periode ook nog eens inclusief de voetballoze zomermaanden is.

Gesteund door het enthousiasme van onze 'sportjournalisten' heeft de internetcommissie aan diverse personen inlogcodes verstrekt, waardoor rechtstreeks artikelen op de site kunnen worden geplaatst. Daarmee hebben wij welbewust een “censuurcontrole” uit handen gegeven.  

Helaas hebben wij 'ooit' een wedstrijdverslag van onze site moeten halen. De reden was simpel. Het bestuur van AZSV (en niet alleen het bestuur…) wil dat de AZSV-leden respect tonen voor de scheidsrechter en tegenstander. Een verslag waarin in niet mis te verstane termen ongenoegen wordt geuit richting scheidsrechter of tegenstander accepteren wij dus niet. Hoe een andere vereniging in deze handelt, is voor ons niet relevant. Een reactie op een actie vinden wij niet nodig. 

 Samengevat:Toon in jullie verslagen altijd respect! Ga vooral door met de fantastische klus waar wij als AZSV-(st)ers mee bezig zijn. Het is mij inmiddels duidelijk, dat onder onze teamcorrespondenten ware schrijftalenten zitten! Een mooie site, fraai verzorgde clubkranten en presentatiegidsen, de AZSV-pagina in Aalten Vooruit.

 Beste allemaal, we mogen trots zijn op wat we doen, we zijn prima bezig en dat gaan we ook zo houden!! 

 Namens het AZSV-bestuur, Hanno Jansen

nieuws@azsv-aalten.nl

Nieuws voor de AZSV site kunt u mailen naar: nieuws@azsv-aalten.nl

clubblad@azsv-aalten.nl

Kopij voor AZSVKontakt kunt u mailen naar: clubblad@azsv-aalten.nl

verslag@azsv-aalten.nl

Wedstrijdverslagen kunt u mailen naar: verslag@azsv-aalten.nl

toernooien@azsv-aalten.nl

Coördinator toernooien: toernooien@azsv-aalten.nl