Reclame Blok Top (A)

Twitter Follow Me

Follow us on Twitter

Respect!

KNVB Large_Rectangle_336x280_A

Afgelopen zaterdag waren alle officiële wedstrijden afgelast in verband met de tragische dood van grensscheidsrechter Richard Nieuwenhuizen. Door de weersomstandigheden waren er ook geen andere voetbalactiviteiten. Wel was van 10 tot 12 uur de kantine open om bij elkaar te kunnen komen om te praten over de gebeurtenissen in Almere en de oorzaken en gevolgen daarvan voor het voetbal.

Helaas viel de opkomst wat tegen. Er was een handje vol belangstellenden aanwezig. Daarom is het zeker de moeite van het vermelden waard dat de voltallige MC1 met leiding - aangevuld met een enkele speelster van de MD2 - aanwezig was. Respect!

image (2)

We hebben het met elkaar gehad over wat er mis gaat en wat er beter moet. We mogen ons gelukkig prijzen dat er bij AZSV en in de regio relatief weinig excessen zijn. Laten we dat vooral zo houden! Maar ook wij kunnen werken aan een verbetering van hetgeen er op en rond de velden gebeurt. Hierbij spelen ouders een belangrijke rol. Ouders moeten een voorbeeld zijn voor de kinderen, ook langs de lijn. Als ouders respect hebben voor scheidsrechters, spelers van de tegenstander, maar ook voor de eigen leiding, dan nemen de kinderen dat over. Laten we daaraan werken en vooral ook daar elkaar - respectvol - op aanspreken. Alleen zo blijft voetbal leuk en kunnen we met z'n allen blijven genieten van onze favoriete sport, volkssport nummer 1!

Het bestuur

 

 

nieuws@azsv-aalten.nl

Nieuws voor de AZSV site kunt u mailen naar: nieuws@azsv-aalten.nl

clubblad@azsv-aalten.nl

Kopij voor AZSVKontakt kunt u mailen naar: clubblad@azsv-aalten.nl

verslag@azsv-aalten.nl

Wedstrijdverslagen kunt u mailen naar: verslag@azsv-aalten.nl

toernooien@azsv-aalten.nl

Coördinator toernooien: toernooien@azsv-aalten.nl